Corretto
Het topmodel van Baum. Een titanium frame dat volledig is geoptimaliseerd voor de individuele coureur. Frames worden standaard gespoten in de gewenste kleur. Complexe kleurstellingen zijn tegen een gereduceerde meerprijs leverbaar.

30496228233_bbf5d337c6_o

Een Corretto frame zal worden geleverd inclusief Chris King balhoofdstel, 3T funda team voorvork, GT kleurenschema en 68mm bracket.

Cubano
Een op maat gemaakt titanium frame waarbij de hoofdbuizen zijn geoptimaliseerd op basis van de lichaamsbouw van de coureur. Frames worden standaard gespoten in de gewenste kleur. Complexe kleurstellingen zijn tegen meerprijs leverbaar.

7966020758_ba5baedb6c_z

Een Cubano frame zal worden geleverd inclusief Chris King balhoofdstel, 3T funda team voorvork, GT kleurenschema en 68mm bracket.

Ristretto
Naast het programma van titanium frames bestaat de mogelijkheid om een stalen frame te laten bouwen. Deze frames zijn volledig op maat gemaakt van Reynolds of Columbus buizen. Dezelfde fantastische kleurencombinaties kunnen op deze frames worden toegepast.

Pasted Graphic 6

De Ristretto zal worden geleverd inclusief airbrushed logos, Chris King balhoofd, 3T Funda voorvork en GT kleurenschema.