Mar 2013

Corretto in GTR Satin White, Hot Pink en Assos Blue

Recent is deze bijzondere Corretto opgeleverd. Een bijzondere combinatie van flitsende kleuren.

8516537739_7bba684db1_b
Leuk detail zijn de kabelbegeleiders in dezelfde kleurencombinatie zijn gespoten.

8516542931_7e875dd0bf_b

Corretto in deze kleuren komt...

Veel mensen hebben er naar gevraagd en er komt een Corretto in deze kleuren naar Nederland. Wij hebben de specificaties inmiddels ontvangen en het ontwerp kunnen we jullie vast tonen.

Paint GTX Fidder 58cm X517 v1.0jc

Op 5 mei zullen we het frame voor het eerst gaan tonen op een Bike Event in Amsterdam, noteert deze datum alvast in je agenda! Op onze website en via
facebook/FidderConsultancy zullen we jullie op de hoogte houden van dit leuke evenement.

CycleYou service partner Baum

CycleYou in Amsterdam is vanaf nu service partner voor de aanschaf van een Baum raceframe. JanWillem en zijn team gaan een kwalitatief goede invulling geven aan de opbouw van een Baum frame tot een unieke racefiets. Zijn jarenlange ervaring met exclusieve merken levert daarbij een grote bijdrage aan de Baum experience.

CycleYou_LOGO2-site

Meer informatie over CycleYou is te vinden op www.cycleyou.nl

Dickhof service partner Baum

Voor Noord-Oost Nederland is Dickhof rijwielen uit Oosterwolde (GLD) service partner voor Baum geworden. Dickhof zal de geleverde frames op vakkundige wijze afmonteren met de gekozen onderdelen.

De uitgebreide kennis van Dickhof op het gebied van racefietsen sluit goed aan bij de Baum experience. Op deze manier worden onze klanten uitstekend begeleid bij het samenstellen van een unieke racefiets.

dickhof

Meer informatie over Dickhof rijwielen is te vinden op
www.dickhofrijwielen.nl